Nieuwsgierig?

Neem gerust de proef op de som. Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek!

Neem contact op

Aannemersbedrijf Garant heeft in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd in allerlei soorten projecten, waarbij tegels worden geplaatst. Wij voeren eenvoudige klussen en zeer complexe projecten met evenveel zorg en aandacht uit. Dit betekent: net tegelwerk waar u jaren geen omkijken meer naar hebt.

Van een goed geïsoleerde nette badkamer of toiletruimte (inclusief eventuele lichtspotjes in het tegenwerk of vloerverwarming) tot een complete afwerking van de tegelvloer in uw bedrijfspand: wij staan voor u klaar. Bovendien hebben wij banden met de juiste specialisten om ook zeer grote, multidisciplinaire projecten aan te pakken. Een totaalservice, dat is waar wij voor staan.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Aannemersbedrijf Garant uit Papendrecht als u van plan bent tegels te laten zetten voor uw badkamer, toilet, keuken of uw vloeren.

U kunt een afspraak inplannen voor een bezoek op locatie, waar wij u graag van passend advies voorzien. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-41968825 of online via het contactformulier op deze website. U krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord van ons.